Stap op de fiets en doneer

Ieder kind verdient een fiets

Te veel kinderen in Nederland groeien vanwege armoede op zonder een fiets. Kom daarom in actie, samen met Decathlon en Team Jumbo-Visma. Doneer een bedrag en maak kans op geweldige prijzen. En voor de fietsliefhebbers hebben we door heel het land geweldige routes gemaakt, gratis te downloaden. Dus stap op de fiets en doneer.

Afbeelding met tekst: Op de fiets, voor de fiets
€ 6.885,00
Totaal gedoneerd
Dat zijn 46 fietsen
voor kinderen in armoede
Help jij ook mee?

Alle beetjes helpen. Dus doe mee, doneer en maak daarmee direct kans op geweldige prijzen.

Doneer ook

Prachtige routes, voor ieder wat wils

Stap op de fiets en doneer

Door heel het land zijn zorgvuldig zowel recreatieve als wielerroutes samengesteld. Volledig gratis te downloaden. Want wij van Decathlon en Team Jumbo-Visma houden van fietsen. Stap je op de fiets? Denk dan ook aan de kinderen die dit vanwege armoede niet kunnen. Kom in actie en doneer. Want ieder kind verdient een fiets!

In welke provincie wil jij gaan fietsen?

Ontdek al onze routes

Decathlon en Team Jumbo-Visma

In actie voor Jeugdfonds Sport & Cultuur en Kinderhulp

Decathlon en Team Jumbo-Visma vinden elkaar in de liefde voor fietsen. Hoe meer mensen kunnen genieten van al het moois dat fietsen met zich meebrengt, hoe beter. Met deze campagne willen we niet alleen geld inzamelen voor kinderfietsen, maar ook meer mensen op de fiets krijgen en het plezier van de fiets promoten. Lees hier waarom we deze campagne zijn gestart.